Националната телевизия и частната БТВ са сключили споразумение, свързано с

...
Националната телевизия и частната БТВ са сключили споразумение, свързано с
Коментари Харесай

БТВ и БНТ се обединяват

Националната телевизия и частната БТВ са сключили съглашение, обвързвано с локалните избори. Това стана ясно във вчерашните живи излъчвания на двете медии. Оказва се, че сделката е обвързвана с балотажа в София идната неделя.

 

Мария Цънцарова от БТВ и Добрина Чешмеджиева от Българска национална телевизия излязоха дружно в ефир и оповестиха новината. Те насочиха покана към претендентите за формален спор, който да бъде излъчен и по двете национални малките екрани по едно и също време. Това в случай че се случи ще бъде казус в историята и на двете национални медии.

 

Евентуалният спор за балотажа най-вероятно ще се организира преди деня на размисъл. По всяка възможност един против различен ще се изправят Васил Терзиев и Ваня Григорова. Припомняме, че на първи тур претендентът на ППДБ завоюва безапелационно, а на второ място изненадващо се появи кандидатката, подкрепена от Българска социалистическа партия.

 

По първична информация планът ще бъде единствено за балотажа в София и няма да бъде изработен подобен за другите два огромни града, където ще има втори тур – Пловдив и Варна. Все отново, в случай че бъде сполучливо и рейтингово, то такива диспути може да забележим и на последващи избори.

 

Това, което се знае, че при потвърждаване на присъединяване от двамата претенденти, дебатът ще трае 80 минути и ще се организира по особено квалифициран правилник и тематики за диалог.

 

Автор: btv.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР