Националната служба за парковете в САЩ започна разследване след инцидент,

...
Националната служба за парковете в САЩ започна разследване след инцидент,
Коментари Харесай

Гризли нападна небрежна туристка в САЩ

Националната работа за парковете в Съединени американски щати стартира следствие след случай, при който женска мечка гризли се нахвърли върху туристка в опит да отбрани двете си дребни.

На видео, снимано в Националния парк " Йелоустоун ", се вижда по какъв начин животното се затичва към дамата, която съгласно информацията се е доближила, с цел да снима мечото семейство.

Небрежната любителка на дивата природа очевидно подценява правилото да стои на несъмнено растояние, макар че е била предизвестена.

За нейно благополучие, мечката не я атакува и дамата съумява да се отдалечи невредима. Властите обаче се пробват да открият самоличността й, с цел да я глобят.

В Йелоустоун става приблизително по една нахлуване от мечка всяка година. При сходни произшествия през 2011 и 2015 година, трима души бяха убити от мечки.

За да се избегнат тези офанзиви, управляващите са определили някои насоки за туристите, които включват възбрана за хранене на животните, поддържане на най-малко 100 ярда (около 91 метра) разстояние от мечките или вълците и неотложно отдалечавне, в случай че мечка се приближи до транспортно средство.
Вижте тази обява в Instagram.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР