Националната състезателка по художествена гимнастика индивидуално Боряна Калейн ще се

...
Националната състезателка по художествена гимнастика индивидуално Боряна Калейн ще се
Коментари Харесай

Боряна Калейн ще бъде съдия на онлайн турнир по таекуондо

Националната състезателка по художествена гимнастика самостоятелно Боряна Калейн ще се прояви като съдия… по таекуондо. Да, това не е смешка, а самата истина. Новината оповестиха от Българската федерация по таекуондо в формалната си страница във “Фейсбук”.

“С горделивост ви представяме една от най-популярните ни национални състезателки по художествена гимнaстика – Боряна Калейн, като част от журито в онлайн надпреварата по пумсе " Аз упражнявам таекуондо ".

Тя ще следи за артистичността и вдъхновението при финалистите в шестте обособени категории. А ослепителната Боряна несъмнено знае по какъв начин се реализира триумф и то – красиво! Сребърна медалистка от Световното състезание 2018, златна медалистка от Гранд при Бърно и Москва, многократна европейска медалистка, Боряна Калейн на драго сърце се включва в акцията " Аз упражнявам таекуондо”.

Да забележим кой ще успее да я впечатли? Краен период за присъединяване - 27 декември. Заснемете едно ваше изиграване на пумсе (от 1 до 7) публикувайте го във фейсбук или инстаграм с хаштаг #2020taekwondobulgaria Събралите най-вече лайкове 10 видеа във всяка категория ще отидат на край. Там журито ще дефинира най-хубавите три, които ще получат парични награди от 300, 200 и 100 лева”, гласи текстът на федерацията.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР