Националната полиция на Испания успешно е извършила първите тестови полети

...
Националната полиция на Испания успешно е извършила първите тестови полети
Коментари Харесай

Испанската полиция извърши първи тест на мега дрона EH216

Националната полиция на Испания сполучливо е направила първите тестови полети на „ мега “ EH216. Това е самостоятелен въздушен уред, кадърен да транспортира хора и товари, който се причисли към Службата за въздушни запаси предходната година.

Наред с други задачи, EH216 ще разреши на Националната полиция на Испания да реализира безвреден достъп до зони, нечисти с нуклеарни, радиологични, биологични и химически сътрудници. Както и да реализира въздушен достъп до затворени пространства, недостъпни за други типове въздухоплавателни средства.

Бяха извършени редица изследвания за потреблението на това пилотирано въздушно транспортно средство за задачи за незабавна помощ и сигурност. Те са посочили доста необятен набор от благоприятни условия за потребление на този вид дронове.
eHang 216 е самостоятелно въздушно транспортно средство с тегло 600 кг
Има опция да транспортира двама души в него, задвижвано е с електрическа сила и може да лети със скорост до 130 км/ч.

Тестовете са осъществени предходната седмица, като с EH216 са осъществени няколко полета. Това е първият тест на процедура на този летателен уред в. Първи е в Европа, що се отнася до потреблението му от полицейските сили.
Той мина сполучливо всички нужни проби, с цел да стартира работа в границите на формалните задачи.
Новината следва известията, че Испанската национална полиция е присъединила шест виртуални стрелбища за образование на своите сътрудници. Планът е да се способства в допълнение за цифровата промяна на институцията.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР