Националната кампания на левицата за прием на нови членове продължава

...
Националната кампания на левицата за прием на нови членове продължава
Коментари Харесай

Корнелия Нинова прие 35 нови членoве на БСП в Кюстендил

Националната акция на левицата за банкет на нови членове продължава в цялата страна. “Поздравявам ви за избора да станете членове на Българска социалистическа партия. В последните месеци всяка седмица в някоя от организациите в страната има нов банкет. Всеки, който споделя нашите полезности и политика, е добре пристигнал и е потребен с мозъка и труда си за смяната в България.
Радвам се, че от ден на ден хора схващат, че тази смяна е допустима и че неин притежател е Българска социалистическа партия.” Така водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова се обърна към новите членове на левицата от Кюстендил.

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова връчи електронни карти за участие в Българска социалистическа партия на 21 нови членове и 14, възстановили участието си в града.
Кюстендил е третият регионален град след Варна и Пловдив, където ръководителят на Българска социалистическа партия персонално поздрави новите и завърнали се в партията притежатели на партийни книжки. Това е резултат от оповестената от водача на Българска социалистическа партия „ Национална акция за банкет на нови членове.”

Сред станалите членове на партията са голям брой младежи, висшисти в областта на туризма, обществените действия, логиката на психиката, ръководството и правист.

След обявяваната преди две седмици от Корнелия Нинова „ Национална акция за банкет на нови членове “ десетки пловдивчани се вляха в редиците на Българска социалистическа партия, завърнаха се и социалисти, напуснали преди време поради различия с някогашни управления на партията. Примерът им последваха и във Варна, а в този момент и жители на Кюстендил, подкрепящи промените и политиките, провеждани от водача на Българска социалистическа партия.

В цялата страна продължава напорът от искащи участие в левицата.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР