Националната баскетболна асоциация (НБА) цели датата 12 октомври като последната

...
Националната баскетболна асоциация (НБА) цели датата 12 октомври като последната
Коментари Харесай

НБА цели завършване на сезона на 12 октомври

Националната баскетболна асоциация (НБА) цели датата 12 октомври като последната допустима дата за довеждане докрай на сезон 2019-20, който е прекратен от средата на март заради пандемията от ковид, съобщи ESPN.

Според информацията, която е основана на неназовани източници, 12 октомври е обсъжданата последна дата за последният дуел от финалите на НБА, като предлагането ще бъде гласувано от Борда на лигата в четвъртък. Финалите в лигата обичайно завършват в средата на юни. И НБА, и Асоциацията на играчите към момента не престават да дискутират елементи по формата при завръщане, се прибавя в обявата.

НБА бе първата северноамерканска лига, която прекъсна сезона си заради коронакризата, откакто центърът на Юта Джаз Руди Гобер тества позитивно за новия ковид в средата на март. Миналият месец НБА съобщи, че е в диалози с компанията Уолт Дисни по отношение на рестартиране на акцията на Дисни Уърлд във Флорида в края на юли.

Според проекта дуелите ще се проведат в ESPN Wide World of Sports Complex, който е отвън курорта Орландо и разполага с хотели и три зали, като ще разреши на лигата да ограничи външно излагане.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР