Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада (НБА) разследва звездата

...
Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада (НБА) разследва звездата
Коментари Харесай

Разследват НБА звезда заради скандално видео

Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада (НБА) проверява звездата на Мемфис Гризлис Джа Морант поради видео, в което се вижда по какъв начин демонстрира револвер в нощен клуб, оповестено на профила му в обществената мрежа Инстаграм.

„ Наясно сме с обявата в обществените мрежи, обвързвана с Джа Морант и проверяваме обстановката “, разгласи представителят на НБА Майк Бас, представен от организация „ Ройтерс “.

23-годишният Морант към този момент притегли медийното внимание и поради информация на вестник Washington Post, свързваща го с пердах против 17-годишен и евентуални закани против охранител в търговски център. 17-годишният твърди, че е бил ударен най-малко 12 пъти от Морант по време на мач в къщата на баскетболиста на 26 юли. Боят почнал след замяна на реплики сред двамата, а по-късно Джа Морант блъснал младежа с топката в лицето, което съгласно него в началото било несъзнателно. По-късно Морант бил забелязан да държи ръката си върху на револвер на кръста му.

При втория случай охранител в търговски център твърди, че е бил блъснат в главата от членове на антуража на баскетболиста на паркинг откакто ги е помолил да си тръгнат. Според информацията, преди този момент майката на Морант е влезнала в препирня със чиновник на мола.

Джа Морант разяснява пред ESPN, че съжалява за случилото се във връзка последното видео, в което държи револвер, и се извинява на фамилията и съотборниците си. Баскетболистът евентуално ще пропусне най-малко два мача на Мемфис.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР