Националната асамблея на Венецуела обвини изпълнителната власт в страната в

...
Националната асамблея на Венецуела обвини изпълнителната власт в страната в
Коментари Харесай

Венецуелският парламент обвини правителството в мъчения на депутат заради Мадуро

Националната асамблея на Венецуела упрекна изпълнителната власт в страната в потребление на изтезания по отношение на депутата от опозицията Хиан Рекесенс, който беше арестуван по съмнение в съпричастност към опита за нападение против президента на страната Николас Мадуро на 4 август, съобщи БГНЕС.
" Националната асамблея утвърди декларация за наказание нарушаванията на правата на депутата Хуан Рекесенс, изключително жестокото и нечовешко връзки, в това число признаците на потребление на изтезания по време на неговото нелегално отнемане от независимост ", заяви на своята страница в Twitter Народното събрание, който се управлява от опозицията.
Рекесенс, който беше задържан на 7 август, и Хулио Борхес бяха нарочени за едни от уредниците на атентата против Мадуро.
Върховният съд на Венецуела издаде глоба за арест на Борхес, който се намира отвън страната. Конституционната асамблея, в която няма нито един представител на опозицията, смъкна депутатския имунитет на двамата опозиционни парламентаристи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР