Националната агенция за приходите продава на търг с тайно наддаване

...
Националната агенция за приходите продава на търг с тайно наддаване
Коментари Харесай

НАП продава на търг над 1300 оръжия, отнети в полза на държавата

Националната организация за приходите продава на търг с скрито наддаване 1394 огнестрелни оръжия - револвери на обща стойност почти 170 000 лева Търгът ще се организира на 22 октомври 2024 година в постройката на Търговско дружество на Национална агенция за приходите София на адрес: ул. ”Ген. Й. В. Гурко ” № 12, ет. 2 от 11.00 ч.

Пистолетите „ Макаров “ и „ АР-МВР “ ще бъдат предлагани по групи, а не поотделно, като кандидат-купувачите могат да наддават за една или повече групи. Предложения за присъединяване в търга се показват за всяка група поотделно в интервала 15-17.10.2024 година До наддаването ще се позволяват единствено лица, които имат нужните лицензи по Закона за оръжията, боеприпасите, взривните субстанции и пиротехническите произведения, платили депозит в размер на 20% от началната тръжна цена за съответната група.

Част от оръжията са конфискувани от органите на Министерство на вътрешните работи от притежатели, чиито разрешителни са изтекли, а други са отнети от притежателите им със правосъдни или прокурорски актове.

Пистолетите се съхраняват в Централен оръжеен склад на Министерство на вътрешните работи, където от 15-ти до 17-ти октомври 2024 година ще бъдат проведени огледи за заинтригуваните. За задачата претендентите би трябвало да подадат предварителна поръчка до Национална агенция за приходите в период до 4-ти октомври 2024 година, с цел да им бъде обезпечен достъп.

Повече информация за изискванията и условията към участниците в търга може да бъде открита тук.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР