Националната агенция за приходите не е установила несъответствия между доходите

...
Националната агенция за приходите не е установила несъответствия между доходите
Коментари Харесай

Данъчната ревизия на Бойко Рашков не е открила нарушение

Националната организация за приходите не е открила несъответствия сред приходите и разноските на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков. Това афишира самият той в изявление пред уеб страницата.

" На 3 декември ми беше връчен констативен акт от Националната организация по приходите. И след осъществената служебна инспекция на моето имущество и това на фамилията ми, както и на приходите, които съм получил, не е открито никакво противоречие сред моите приходи и моето имущество. Струва ми се, че това би трябвало да се каже високо, с цел да се парират всички обиди, клюки и нападки против мен и фамилията ми ", афишира Рашков.

Допълва обаче, че прокуратурата сега не упражнява публичната си функционалност и не дава отговор на това, за което е основана с Конституцията - да бъде самостоятелна част от правосъдната система. Коментарът му е във връзка обстоятелството, че Софийската градска прокуратура продължава да го ревизира. Определя прокуратурата като " придатък на някогашната власт ", която " прави сходни слугински дейности ".

За почналата се разбра в края на ноември. Тя е поискала откриване на данъчна и осигурителна загадка. Не се разбра какъв е мотивът за инспекцията.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР