Националната агенция за борба с престъпността във Великобритания е започнала

...
Националната агенция за борба с престъпността във Великобритания е започнала
Коментари Харесай

Сканадл на Острова: Разследват Джака за връзка с абланската тото мафия

Националната организация за битка с престъпността във Англия е почнала лично следствие на събитията към подозрителния картон, който Гранит Джака си изкара по време на дуела с Лийдс през предишния декември. Тогава швейцарският национал си изпроси жълт картон в 86-ата минута на мача поради бавене на играта, макар че Арсенал към този момент водеше с 4:1.

Една от бетинг фирмите на Острова е уведомила управляващите за недоверчив залог от 52 000 паунда за това Джака да бъде украсен в последните 10 минути на въпросната среща. Това може да се окаже единствено върха на айсберга, тъй като съгласно информация на „ Daily Mail “ проверяващите са разкрили доказателства за залагане на обилни суми в криптовалути на пазари, които не са контролирани във Англия. Предполага се, че огромна част от тези дейности са осъществени в Албанияи по всяка възможност са инициирани от хора, свързани с албанската мафия.

Споменава се името на Албан Юсуфи, който бе махленски през 2017-а година в рушвет на вратаря на АИК Кириакос Стаматопулос за 150 000 паунда за симулативна игра в дербито против Гьотеборг, а локалната асоциация незабавно отсрочи мача за разяснение на случая.

Според „ Daily Mail “, Юсуфи е залагал мощно за късен жълт картон на Джака, като всички събрани материали са предадени на съответните проверяващи органи.

Investigators probing Granit Xhaka’s suspicious booking in Arsenal’s Premier League win over Leeds are looking into alleged criminal conspiracy involving Albanian mafia
— The Mail+ (@mailplus)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР