Националната агенция по приходите в момента прави масирана 24-часова проверка

...
Националната агенция по приходите в момента прави масирана 24-часова проверка
Коментари Харесай

НАП се задейства! Денонощна масирана проверка на 12 производители на олио

Националната организация по приходите сега прави масирана 24-часова инспекция и наблюдаване на 12-те най-големи производители на олио. Контролират се всичките им финансови документи, цени за доставки и продажби, наличия и така нататък

Шефът на финансовата институция Румен Спецов удостовери, че има такава инспекция и даде обещание по-късно да заяви детайлности, заяви " 24 часа ". Очаква се на следващия ден да стартира масирана инспекция при търговците на олио и други храни.

По-рано през днешния ден вицепремиерът Корнелия Нинова съобщи, че се основава изкуствено напрежение и че държавното управление е готово да вземе драконовски ограничения против спекулата.

Вицепремиерът Асен Василев също видя неоправдани нараствания на олиото, и то синхронизирано с медийно отразяване, както беше с бензина и младежкото ГЕРБ. „ Имаме информация, че сходни акции се приготвят с брашното, със захарта. Това са едни медийни нервности, които се провеждат, без да има никаква база ", сподели министърът и се закани да хвърчат глави в Комисия за защита на конкуренцията, в случай че не се самосезират.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР