Националната агенция по приходите разполага с достатъчно средства, за да

...
Националната агенция по приходите разполага с достатъчно средства, за да
Коментари Харесай

Горанов: НАП може да плати наложената ѝ глоба заради изтичането на данни

Националната организация по приходите разполага с задоволително средства, с цел да заплати санкцията си наложена от Комисията за отбрана на персоналните данни.
Това разгласи финансовият министър Владислав Горанов. По думите му още оставки в Национална агенция за приходите няма да има, задоволителни са тези на двамата отговарящи за IT сигурността, съобщи БГНЕС.
Горанов добави, че няма да има и смяна в държавния бюджет, с цел да бъдат открити пари за санкцията, тъй като Национална агенция за приходите има задоволително.
" В държавния бюджет има средства да бъде погасена глобата и това няма да се отрази на хазната, нито ще се наложи привличането на спомагателен финансов запас ".
Това стана ясно от думите на финансовия министър. Според него глоба само ще понесат " тези терористи, които пробиха данните на приходната организация ".
Заедно с премиера Бойко Борисов и ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, Горанов участва на откриването край Крумовград на първия от 40 години новоразработен рудник за рандеман на злато.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР