Националната агенция по приходите обяви конкурс за публичен изпълнител за

...
Националната агенция по приходите обяви конкурс за публичен изпълнител за
Коментари Харесай

Насам, народе! НАП-Монтана обяви конкурс за апетитна позиция без опит, дават добра заплата и много бонуси

Националната организация по приходите разгласи конкурс за обществен реализатор за офиса в Монтана, научи организация BulNews. 
Вакантната позиция е в дирекция " Събиране ", отдел " Публични вземания ". Основните отговорности на бъдещия чиновник са: 
-    налагане, заместване и анулиране на обезпечителни и други мерки;
-    организиране и реализиране на процеса по наложително осъществяване, в това число осъществяване на преценка и избор кои начини за наложително осъществяване да се използват;
-    участие в процеса по правене и актуализиране на оферти за преустановяване на регистрация на задължени лица по ЗДДС;
-    извършване на разбор и систематизиране на обществените вземания, според от предстоящата събираемост; 
-    уведомяване на прокуратурата;
-    изготвяне на планове на решения по преписки за разсрочване и отлагане на обществени задължения;
-    изготвяне на планове на мнения по преписки за опрощаване на обществени задължения;
-    изготвяне на мнения по молби, тъжби и сигнали, както и по претенции за прекъсване на изпълнението; 
-    осъществяване на процеса по авансово обезпечаване;
-    изискване на нужната информация от институции, ведомства, организации и/или лица и други източници, нужна за осъществяване на служебните задължения;
-    осъществяване на процеса по връчване на документи.
Агенцията предлага гъвкаво работно време, опция за работа от разстояние, както и 9 спомагателни дни отпуск. Заплатата за длъжността е много примамлива – 1 351 лв.. На всяко тримесечие чиновниците получават и в допълнение заплащане при реализирани положителни резултати, като междинната сума на един чиновник е 470 лева Освен това Национална агенция за приходите дава и 400 лева годишно на чиновниците си за облекла. Сред останалите тласъци са застраховки „ Живот “ и „ Злополука “, профилактични медицински прегледи, както и средства за промяна на зрението при нужда. 
За апетитната позиция даже не е нужен опит. Нужно е обаче претендентите да имат висше обучение в степен „ Професионален бакалавър “ в областите стопанска система, право или друга подобаваща, компютърни умения над базовото равнище, както и избрани компетентности, измежду които аналитична, отзивчива и за работа в екип, ориентировка към резултати и фокус към клиента.
Мераклиите за поста могат да подават документи за присъединяване в състезанието до 26 септември, в това число, след което утвърдените ще преминат през тест за знания от професионалната област на длъжността. Той ще включва въпроси от региона на Данъчно-осигурителния процесуален кодекс (ДОПК), Закона за административните нарушавания и санкции (ЗАНН), Закона за отговорностите и договорите (ЗЗД), Граждански процесуален кодекс (ГПК), Административнопроцесуалeн кодекс (АПК), Търговски закон (ТЗ), Закон за Националната организация за приходите (ЗНАП) и Закон за държавния чиновник (ЗДСл). Успешно издържалите теста ще бъдат поканени на изявление. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР