Националната агенция по приходите (НАП) проверява българите с имоти в

...
Националната агенция по приходите (НАП) проверява българите с имоти в
Коментари Харесай

Данъчните ровят имотите на нашенски богаташи в Дубай

Националната организация по приходите (НАП) ревизира българите с парцели в Обединените арабски емирства. Общо 21 сънародници са към този момент инспектирани, а 23-ма се ревизират сега. Има и няколко проверки, съобщи ръководителят на Национална агенция за приходите Борис Михайлов пред публицисти.

По думите му инспекциите стартират въз основа на линия на продан сред ОАЕ и България. Ще се ревизират приходите и дали има сходства с заявените, по-късно ще има и проверка, в случай че са открити в нарушавания.

„ Няма да има чадър над никого, нито на магистрати, нито на политици “, заявява шефът на Национална агенция за приходите.

Михайлов разгласи още, че има рекордно преизпъление на приходната част на приходната организация.

„ Осигуряваме парите за заплати, опазване на здравето и за пенсиите. Това се дължи на голямата събираемост, която вършим “, акцентира Михайлов.

Преизпълнението в приходната част на Агенция „ Митници “ е към 500 милиона лв., съобщи шефът на организацията Павел Геренски. Това е извънредно осъществяване в приходната част на бюджета, която демонстрира, че страната администрация работи, сподели Геренски. Борис Михайлов разяснява, че хората би трябвало да са спокойни, че страната ще обезпечи парите за погашение на пенсии и за опазване на здравето.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР