Националната агенция по приходите (НАП) продава къщата на Мустака на

...
Националната агенция по приходите (НАП) продава къщата на Мустака на
Коментари Харесай

НАП оскуба мустака на попфолка: Продават къщата на Милко Калайджиев на търг

Националната организация по приходите (НАП) продава къщата на Мустака на попфолка - Милко Калйджиев на търг.
 Снимка: trud.bg
600 000 лв. е стартовата цена, оповестена за Калайджиевата къща, благосъстоятелност на попфолк легендата. Това излиза наяве от известие на Национална агенция за приходите.
 Снимка: sales.nra.bg

Двуетажният дворец се намира в свиленградското село Мезек, като търгът е с скрито наддаване и е плануван за 15 май тази година. Първоначалната цена е 600 000 лв., а размерът на депозита за присъединяване е 120 хиляди лв., внасят изясненост от организацията.

" Къща за посетители за различен селски туризъм, с повърхност 340,93 кв. м, състояща се от два надземни етажа и полусутерен, както и дружно с всички останали постройки, в това число жилищна постройка с повърхност 20 кв. м. Имотът има построен тръбопровод, канализация, електрификация. Разполага с 5 удобно и съвременно обзаведени стаи. В стаите има климатик и централно отопление, WI-FI, интернет, цифрова телевизия и LED тв приемник. Всяка стая разполага със личен хигиеничен възел с душ кабина. Сградата е в чудесно положение ", се споделя в известието на данъчните.
 Снимка: kalaydjievhouse.com
В края на 2019 година беше оповестено, че къщи за посетители у нас ще би трябвало да върнат общо 46,4 млн. лева като резултат от инспекцията на Държавен фонд " Земеделие " на всички обекти, които са направени с европари по Програмата за развиване на селските региони за интервала 2007-2013 година.

Тогава беше оповестено, че Калайджиев би трябвало да върне към 304 хиляди лв.. Певецът нееднократно е обявявал пред медии, че е безупречен, заявил е всичко и е съзнателен поданик, а къщата се употребява по предопределение, написа " Телеграф ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР