Национална мрежа за децата стартира своя дарителска платформа .Вече 15

...
Национална мрежа за децата стартира своя дарителска платформа .Вече 15
Коментари Харесай

Стартира дарителска платформа в полза на българските деца

 Национална мрежа за децата започва своя дарителска платформа.

Вече 15 години най-голямото гражданско обединяване в интерес на децата работи за по-щастливо детство, а неговите 140 организации членове с над 10 хиляди експерти оказват помощ на повече от 140 хиляди деца и 76 хиляди фамилии годишно.

“В работата за по-добра страна за децата би трябвало да се включи цялото общество. Затова призоваваме всички жители, родители, деятели да поддържат активността на Мрежата и да станат месечни донори, с цел да продължим дружно да оказваме помощ на децата на България ", сподели Георги Богданов, изпълнителен шеф на Национална мрежа за децата.

Със събраните средства организацията ще се бори за по-добри закони и работещи институции, тъй че всички деца да имат семейство, да бъдат здрави, да вървят на учебно заведение, да се радват на дом и протекция.

За да порастват уверени и самостоятелни младежи, ние би трябвало освен да се застъпваме за тях, само че и да чуваме тяхното мнение и техния глас. Това е задачата на първата дарителска акция " Заедно за децата “, в която може да се включите с DMS DETE на номер 17777.

С нея ще се обезпечат средства за присъединяване на 60 деца и младежи в две събития на Национална мрежа за децата –  Годишна среща и Voice it, които се организират с присъединяване на младежка мрежа Мегафон. Тези събития  дават опция на децата да разискват значими за тях тематики дружно с възрастните, да се включват в разнообразни интензивности, които ги развиват като персони, да вземат участие в обществено ангажирани действия, полемики и уъркшопи. Вашата благотворителност ще помогне на 60 деца да създадат още една стъпка към по-доброто си бъдеще!

Лице на акцията е известната водеща Мария Силвестър, която обичайно се ангажира с благородни и значими обществени планове.

Ако споделяте идеята за по-щастливи деца, подкрепете Национална мрежа за децата с месечно подаяние на nmd.bg/dari  и с DMS DETE на номер 17777.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР