Национална компания индустриални зони“ ЕАД (НКИЗ) стартира проект за над

...
Национална компания индустриални зони“ ЕАД (НКИЗ) стартира проект за над
Коментари Харесай

НКИЗ стартира проект за над 2,8 млн. лева за енергийно обновяване в ИП Видин

„ Национална компания индустриални зони “ ЕАД (НКИЗ) започва план за над 2.8 милиона лв. за енергийно възобновяване на административната постройка и халета №4 и №5 на Индустриален парк Видин.
Паркът е атрактивен план на НКИЗ на брега на река Дунав, в непосредствена непосредственост до речно карго пристанище, железопътна гара и Дунав мост - 2.
Плануваните действия за осъществяване по плана са: топлоизолиране на външни стени, замяна на дограма, топлинно уединяване на покрив, замяна на осветителна апаратура, монтаж на системи за генериране на топлота, създаване на фотоволтаична апаратура и други
Прогнозният бюджет за реализацията на плана е 2 884 439,52 лв., от които 1 293 497,78 лв. безплатна финансова поддръжка по Механизма за възобновяване и резистентност (МВУ).
„ Национална компания индустриални зони “ ЕАД към този момент подписа контракт за финансиране с Министерството на районното развиване и благоустройството. Средствата са обезпечени от Европейския съюз по Плана за възобновяване и резистентност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР