Национална електронна Платформа за достъп до обществена информация представят на

...
Национална електронна Платформа за достъп до обществена информация представят на
Коментари Харесай

Национална електронна Платформа за достъп до обществена информация представят в МС


Национална електронна Платформа за достъп до социална информация показват на конференция през днешния ден от 10.30 часа в Гранитна зала на Министерския съвет.

Платформата е основана в границите на план с европейско финансиране от администрацията на Министерския съвет, оповестиха от държавната осведомителна работа . Така се извършва законовото условие заявките до всички администрации в страната да могат да се подават и по електронен път, а отговорите по тях да бъдат обществени за всеки заинтригуван консуматор.

Очаква се през втората половина на годината Платформата да проработи в цялостен мащаб, откакто задължените по закон субекти - централните, регионалните и общинските администрации - дефинират своите служители-модератори за работа с нея. Днес ще бъдат показани потребителските и софтуерните параметри на системата.

Платформата за достъп до социална информация е създадена по план с европейско финансиране BG05SFOP001-2.001-0001 „ Подобряване на процесите, свързани с даването, достъпа и повторното потребление на информацията от публичния бранш “ с бенефициент администрацията на Министерския съвет.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР