Национална дискусия за доизграждането на магистрала "Хемус" и нейното значение

...
Национална дискусия за доизграждането на магистрала "Хемус" и нейното значение
Коментари Харесай

Обсъждат изграждането на АМ "Хемус" и значението й за Северна България

Национална полемика за доизграждането на автомагистрала "Хемус " и нейното значение за възобновление на Северна България ще се организира по-късно денем във Велико Търново, осведоми БНР.

Министърът на районното развиване Николай Нанков Николай Нанков е министър на районното развиване и... към профила ще показа разновидностите за трасето на автомагистралата.

Депутатите от районите по трасето на бъдещата автомагистрала, кметовете и бизнесмени от Северна България ще разясняват икономическите благоприятни условия, които ще отвори довършването на "Хемус ".

Магистрата е предпочитана за държавното управление, разяснява ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила: "Да можем да осъществяваме и да сбъднем една фантазия от десетилетия за българските жители. Това ще облекчи доста пътната конюнктура ".

Според последните промени в трасето на автомагистрала „ Хемус “ се планува тя да минава около Велико Търново на 15 километра.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР