Националките по волейбол на България започват срещу действащия световен шампион

...
Националките по волейбол на България започват срещу действащия световен шампион
Коментари Харесай

Лъвиците започват срещу САЩ втората фаза на световното

 Волейболистките ни обърнаха Канада и се класираха за идната фаза на Световното
Националките по волейбол на България стартират против настоящия международен първенец Съединени американски щати мачовете си от втората групова фаза на Мондиал 2018 в Осака. Двубоят е на 7 октомври (неделя) от 7.25 часа.

Женският народен тим ще играе в група " F " във втората фаза на международното състезание по волейбол за дами в Япония. Двубоите от тази група са в Осака, като противници на българките ще бъдат още Русия, Тайланд и Азербайджан.

Във втората фаза се образуват две групи по осем отбора, надлежно " Е " и " F ", като в едната попадат първите четири от класирането в групите " А " и " D ", а в другата първите четири от групите " B " и " C ".

Всички тимове влизат в съответния поток с актива си от победи, загуби, геймово съответствие и точки, които са записани от първата фаза на шампионата.

Следващата среща изправя волейболистките на България против Русия, като мачът е на 8 октомври (понеделник), в ранни зори от 4.40 часа. На 9 октомври тимовете ще почиват.

На 10 октомври " лъвиците " се изправят против Тайланд от 7.25 часа. Тимът приключва присъединяване си в тази група с дуел против Азербайджан, който е в ранната заран на 11 октомври в 4.40 часа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР