Националката Невяна Владинова и капитанът на ансамбъла Симона Дянкова заявиха,

...
Националката Невяна Владинова и капитанът на ансамбъла Симона Дянкова заявиха,
Коментари Харесай

Владинова: Всяка от нас е мечтала да играе на Световно в България

Националката Невяна Владинова и капитанът на ансамбъла Симона Дянкова обявиха, че са извънредно разчувствани от опцията да вземат участие на Световното състезание пред родна аудитория в София. Грациите споделиха, че ще създадат всичко допустимо, с цел да зарадват българските почитатели.

"Всяка от нас е мечтала да играе на международно състезание в София, а в този момент ще бъдем част от него. Много се вълнуваме за надпреварата. Работим доста и се надяваме да се представим почтено ", сподели Владинова, която е капитан на народен тим самостоятелно. "Все още ни държат страстите от Световната купа в София. Беше необикновено да играем пред родна аудитория. За Световното състезание се вълнуваме доста. Ние сме едни от дребното щастливки, които имат късмет да играят пред невероятната българска аудитория, която ни поддържа толкоз мощно ", съобщи капитанът на ансамбъла Симона Дянкова. Старши треньорът на тима Весела Димитрова и на самостоятелно дами Бранимира Маркова имат мемоари като деца от Световното състезание във Варна през 1987 година.

"Имам незабравими мемоари от 87-а година, които оставиха дълготраен отпечатък в целия ми живот. Приемам доста отговорно това, че международното състезание е в София и доста се вълнуваме всички в отбора ", сподели Маркова. "Това е наша сбъдната фантазия да бъдем треньорки на нашите прелестни девойки. От цялото си сърце обещаваме да се представим почтено. Момичетата упражняват доста старателно. Надявам се единствено да са здрави. До международното състезание ни предстоят още лагери и участия на шампионати Гран При ", съобщи Весела Димитрова.

В началото на юни следва Европейското състезание в ГУадалахара (Испания). Теодора Александрова към момента се възвръща от травма на ходилото, а на нейно място в отбора е Стефани Кирякова. "Подготовката върви добре. Всички са здрави. Теодора Александрова се възвръща сполучливо. След две седмици ни следва присъединяване на европейското състезание в Испания ", сподели още Димитрова. Тя разкри, че на шампионата на Европа грациите ще играят със същите трика, само че за шампионата в София ще има нови. Отборът на Русия към този момент резервира 60 билета, а в БФХГ е дошъл факс за билети и от Япония. Отборите на Италия и Азербайджан също ще имат огромни агитки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР