Националката Ева Янева отново се завръща Китай, като ще се

...
Националката Ева Янева отново се завръща Китай, като ще се
Коментари Харесай

Ева Янева се завръща в Китай

Националката Ева Янева още веднъж се завръща Китай, като ще се изявява в азиатската страна този сезон. Посрещачката подписа с отбора от Гуанджоу Евъргранд, бронзов медалист от клубния Мондиал през 2013 година и първенец от шампионата през 2011/2012 година

Съотборнички на Ева ще бъдат сръбската нападателка Саня Буршач и кубинката Нанси Карильо, която играе на поста център. Треньор на тима ще бъде известният китайски експерт Ян Фенг.

Ева и Саня към този момент се приготвят с отбора, а първият им формален мач ще е на 28 октомври. Предишния сезон Янева прекара в турския Саръйер, а Буршач - във френския Кан.

Припомняме, че родната волейболистка, която играе на поста посрещач към този момент един път се е подвизавала в китайското състезание, като игра там през 2015 година С отбора на Тянджин тя стана първенец на Китай.

" За повторно съм в Китай, преди се състезавах в Тянджин и познавам китайското състезание. Имаме страховит треньор, който познавам отдавна и се надявам, че всичко ще бъде както е планувано ", сподели Янева.

BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР