Националите по свободна борба тренират на високи обороти в елитен

...
Националите по свободна борба тренират на високи обороти в елитен
Коментари Харесай

Националите по свободна борба тренират в елитен комплекс в Русия

Националите по свободна битка упражняват на високи обороти в първокласен състезателен комплекс в Хасавюрт, дни преди европейското състезание в Каспийск (Русия). Отборът, воден от старши треньора Серафим Бързаков и помощника му Андон Шейтанов, са на подготовка в залата на именития ментор Исак Ирбайханов, от която са излезли и братята Бувайсар и Адам Сайтиеви.

Българите посетиха и в залата на олимпийския първенец Мурад Умаханов, от който Бързаков загуби на финала на игрите Сидни 2000 и остана със сребро.

" Посрещнаха ни доста добре, имаме изключителни условия за подготовка. И с двамата братя може да сме били противници на тепиха, само че в живота имаме доста положителни връзки. Единият ни беше поканил на вечеря дружно с целия тим, а на идващия ден бяхме на сауна в имението на другия брат ", съобщи Бързаков.

Спортният комплекс пък е ограден със стена, която цялата е окичена със фотоси на именити локални борци от Дагестан. На една от тях е и самият Бързаков в битка с Умаханов. Националите ще останат в Хасавюрт до 3 май, когато ще отпътуват за Каспийск.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР