Националите на България по тенис до 16 години са сред

...
Националите на България по тенис до 16 години са сред
Коментари Харесай

Пьотр Нестеров ще играе за България на Европейската купа по тенис във Франция

Националите на България по тенис до 16 години са измежду 8-те най-хубави тима, които ще участват във финалите на Европейската отборна зимна купа по тенис.

Надпреварата е от 15 до 17 февруари във Франция. Първа ракета в тима е тенисистът на варненския клуб „ Черно море – Елит “ Пьотр Нестеров, който е номер 1 в европейската класация за 16-годишни.

Другите двама са Владо Попов и Максим Хорозов, който размени Иван Пенев, поради травма в глезена получена на шампионата във Варна. Хорозов е от пловдивския клуб „ Джуниър Про “. Треньор на националния ни тим е Кристиан Илиев от " Черно море Елит ".

Целта пред националите ни е място в полуфиналите измежду 4-те най-хубави на шампионата. Участват още домакините от Франция, Чехия, Германия, Полша, Русия, Сърбия и Швеция.

Жребият изпрати българите против Чехия. Мачът е от 14 ч българско време. При победа България излиза против спечелилия от двойката домакина Франция и Швеция.

Ето я схемата на шампионата:



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР