Националите на България до 12 г. се класираха за финалите

...
Националите на България до 12 г. се класираха за финалите
Коментари Харесай

Страхотно представяне за българските момчета и момичета на Европейската отборна зимна купа по тенис

Националите на България до 12 година се класираха за финалите на Европейската отборна зимна купа по тенис за момчета от 8 до 10 февруари във Веска (Чехия). Нашите момчета се постановиха над Турция с 3:0 победи на шампионата в Хилерод (Дания). Вчера България разгроми и Израел с 3:0 победи. Така за седми следващ цикъл България класира тим на финалите на европейско състезание.

По-рано през днешния ден и девойките до 12г. се класираха за финалите на Европейската отборна зимна купа. Робен Гавани даде преднина на България с триумф - 6:4, 7:6(4) над Керем Илмаз. Александър Василев обезпечи успеха на родните гении – 6:3, 7:5 над Бора Бакичи. В срещата на двойки Иван Монов и Александър Василев направиха поврат и се постановиха с 3:6, 6:3, 10-7 над Бора Бакичи и Керем Илмаз.

Утре България ще играе против Англия в спор за първото място на шампионата в Дания. България е в състав Александър Василев (TK "15:40 ", гр.София), Робен Гавани (TK "Витоша ", гр.София) и Иван Монов (TK "Плевен-ПСК ", гр.Плевен) с треньор Михаил Минчев. Освен България в шампионата вземат участие отборите на Дания, Финландия, Франция, Англия, Израел, Люксембург и Турция.

Първите два тима се класират за финалите на Европейската отборна зимна купа от 8 до 10 февруари във Веска (Чехия).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР