Националистите от Атака отбелязват 3-ти март не като архив или

...
Националистите от Атака отбелязват 3-ти март не като архив или
Коментари Харесай

Атака почетоха 3 март пред паметника на Цар Освободител в София

Националистите от " Атака " означават 3-ти март не като списък или прашна страница от чекмеджето, а като жива дата. Това съобщи водачът на партията Волен Сидеров във връзка празника за Освобождението на България от турско иго пред паметника на Цар Освободител в София.


Сидеров стимулира решението той и симпатизантите на " Атака " да се съберат точно там, а не пред Паметника на незнайния войник, с позицията, че съгласно него съветският император Александър Втори има съществена роля за освобождението на България, без да подценява и ролята на хилядите знайни и незнайни бойци.
Волен Сидеров, водач на " Атака ": Ние, българските националисти от " Атака ", сме тук, тъй като тук е знайният император негово величество Александър Втори, който подписа манифест през 77-ма година и сподели - отиваме да освобождаваме угнетените християнски нации. Защото знаете, скъпи братя и сестри, че и през днешния ден има такива безумци, които споделят, че това не било освобождения, че това нямало никакво значение или в противен случай дори било нездравословно за България.  Премиерът Борисов честити 3 март Премиерът Борисов честити 3 март
Премиерът Бойко Борисов насочи привет във връзка 3 март.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР