Национален протест срещу въведените противоепидемични мерки ще се проведе днес

...
Национален протест срещу въведените противоепидемични мерки ще се проведе днес
Коментари Харесай

Протест срещу противоепидемичните мерки по обяд пред Парламента

Национален митинг против въведените противоепидемични ограничения ще се организира през днешния ден по обяд пред Народното събрание, оповестява БНР.

Негов уредник е партия " Възраждане ", чиито водач Костадин Костадинов изясни: " Целта на митинга е унищожаване на ограничаващите ограничения и най-много, преди всичко, антиконституционният зелен документ. Ще дойдат десетки хиляди българи от София, от цялата страна и от чужбина. Целта, която си слагаме е една и тя е доста елементарна - да стартираме да живеем най-сетне заслужен и естествен живот, тъй като видя се, че всички тези ограничаващи ограничения освен, че не работят, а в противен случай, са нездравословни и пречат на естественото действие на живота в нашата страна ".

Костадинов съобщи, че най-вероятно ще участва на митинга, макар че беше участник в КСНС съвет при президента Румен Радев и е получил позвъняване от РЗИ, че би трябвало да се карантинира.

Десетки последователи на партия " Възраждане " са тръгнали от Велико Търново тази заран, с цел да се причислят към националния митинг.

„ Това лимитира правата на тази, които го нямат. Мисля, че се предпазваме прекомерно добре, в случай, че 80 % в другите страни са имунизирани, а тук са единствено 20 % - това е показателно “, сподели един от тях пред кореспондента на БНР.

„ И не считам, че зеленият документ ви пази, лимитират нашите права. Скоро време няма да можем да вървим на работа. Принуда “, добави различен.

„ Наистина би трябвало като се влезе в магазин, хората да не се навират един в различен, даже да се използват маски, само че не мисля, че би трябвало да се затвори цялата страна и най-много бизнесът “.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР