Национален протест срещу новите мерки и ограничения заради . Браншови

...
Национален протест срещу новите мерки и ограничения заради . Браншови
Коментари Харесай

Бизнесът излиза на протест срещу новите мерки

Национален митинг против новите ограничения и ограничавания поради. Браншови организации ще стачкуват в 15:00 часа в София, Бургас, Пловдив, Велико Търново, Казанлък и още градове в страната.

Причината за митинга - зеленият документ е въведен преждевременно, без да има условия и организация за съблюдаване на новите правила, в това число и пунктове за тестване на клиенти и чиновници.
 Заведенията с 80% спад в оборота поради зеления документ, излизат на народен митинг Заведенията с 80% спад в оборота поради зеления документ, излизат на народен митинг
Браншовите организации на заведенията ще се включат в народен митинг на 28 октомври 2021 година Ето какво се споделя в тяхно известие:...

Бизнесът към този момент регистрира спад на оборота и посетителите, поради това упорстват тестванията за антитела също да се зачитат за издаване на Според протестиращите липсват стопански ограничения за поддръжка на засегнатите бизнеси.

" Въпреки че по-голяма част от сектора постави съществени старания и обезпечи личен състав, който да дава отговор на условията, клиенти няма. Някои от най-оборотните заведения в България означиха даже ден с 0 резервации. В изискванията на стремително възходящите цени на ток, горива и хранителни артикули и с доходи, които даже не се приближават единствено до битовите разноски, бизнесът е жертван! Затворените обекти се усилват с всеки минал ден ", споделят в позицията си уредниците.

Според техните изказвания заповедта, издадена от служебния здравен министър Стойчо Кацаров, е мощно дискриминационна и е довела до тотално обезлюдяване на заведенията.

" Липсват каквито и да било стопански ограничения за поддръжка на засегнатите бизнеси и опазване работата на чиновниците – 0 (НУЛА) ", сигнализират още уредниците.
 Алибегов се надява до края на седмицата Коронавирус тестванията пред заведенията да станат безвъзмездни Алибегов се надява до края на седмицата Коронавирус тестванията пред заведенията да станат безвъзмездни
„ Очакваме до края на седмицата бързите проби за COVID-19 за влизане в заведенията да станат безвъзмездни. Очаква се осъществяване на...

Протестът се провежда от Алианс на туристическа промишленост в България, Българска асоциация на заведенията, Сдружение на заведенията в България, Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация, Българска асоциация здраве и фитнес, Българска асоциация на ритейл центровете, представители на детските центрове и др.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР