Националът Валентин Антов не скри щастието си от успеха с

...
Националът Валентин Антов не скри щастието си от успеха с
Коментари Харесай

Антов: Винаги сме били сплотени, мечтаем за по-големи победи

Националът Валентин Антов не скри щастието си от триумфа с 1:0 против Литва, с който " лъвовете " сложиха завършек на серия от 9 мача без победа, траяла 10 месеца. Той изрази вяра, че тимът, воден от Ясен Петров, ще изиграе и по-силни мачове, ще реализира и по-големи триумфи, с цел да радва хората и да има повече аудитория на стадиона.

" С Италия създадохме едно състояние и отбелязахме. Днес имахме повечко, само че не успяхме. Важното е, че победихме. Трите точки са за нас. Продължаваме напред. ", стартира неотдавна миналият в " Монца " защитник.

" Голът не влезе изначало, само че запазихме успокоение, продължихме да играем, дадохме всичко от себе си, търсихме до последно да отбележим и успяхме, за което сме извънредно щастливи. Винаги сме били сполотени. Когато губим, би трябвало да сме най-сплотени. Със сигурност сме доста щастливи. Определено това ни подвига малко самочувствието, кара ни да гледаме напред и да мечтаем за по-силни мачове и по-големи победи. Ще работим доста и ще дадем всичко от себе си, с цел да радваме хората и да идват от ден на ден на стадиона ", сподели още Антов.

Снимка: Reuters
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР