Националът Петър Занев пропусна заради травма гостуването на Енисей на

...
Националът Петър Занев пропусна заради травма гостуването на Енисей на
Коментари Харесай

Енисей твърдо заседна на дъното

Националът Петър Занев пропусна поради контузия гостуването на Енисей на Анжи в финален мач от 13-ия кръг на съветското състезание. Тимът от Красноярск инкасира девета загуба и по всичко проличава, че доста мъчно ще се избави от изпадане. И двата гола за Анжи вкара Андрес Понсе от дузпи. За Енисей прецизен беше Артур Саркисов.

Началото беше за гостите, които пропиляха две положителни благоприятни условия да поведат. В 33-ата минута обаче Михаил Комков извърши нарушаване в наказателното поле и Анжи получи дузпа. Понсе стреля неспасяемо и домакините излязоха напред.

Статистика матча #АнжиЕнисей pic.twitter.com/ESxOe8UkEa
— ФК «Енисей» (@FCEnisey) 5 ноември 2018 година В 53-ата минута съвършена контра на Енисей приключи с изравнителен гол. Александър Кутин центрира по земята към Саркисов, а той на скорост простреля Юрий Дюпин за 1:1.

Само 4 минути по-късно Анжи завоюва втора дузпа. Виновникът беше Шамил Гасанов, който фаулира Адлан Кацаев. Понсе още веднъж беше непогрешим и донесе по този начин значимата победа на тима от Махачкала.

Орлы!

С победой, Дагестан! pic.twitter.com/CZ9HyILhir
— ФК «Анжи» (@fc_anji) 5 ноември 2018 година Анжи се изкачи на 14-о място с 13 точки, а Енисей е на дъното с едвам 6 точки.

В идващия кръг Анжи ще гостува на Арсенал (Тула), а Енисей на Занев ще е хазаин на Краснодар.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 13 кръг, понеделник 5 ноември  Анжи 2:1краен резулат  Енисей
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР