Националът Николай Николов, който е последното ново попълнение в селекцията

...
Националът Николай Николов, който е последното ново попълнение в селекцията
Коментари Харесай

Николай Николов е новият капитан на волейболния шампион Нефтохомик 2010

Националът Николай Николов, който е последното ново попълнение в селекцията на волейболния първенец Нефтохимик 2010, ще носи капитанската лента на тима през сезон 2019/2020, вместо миналия в Хебър Георги Братоев. Това оповестиха от клуба.

За последно юношата на бургаския клуб игра за португалския Спортинг (Лисабон). 206-сантиметровият централен блокировач се чака да бъде един от главните козове на треньора Николай Желязков в тежката борба за поредна шампионска купа в националната Суперлига. Другите звездни попълнения са диагоналът Жани Желязков (204 сантиметра), разпределителят Добромир Димитров (196 сантиметра), централният блокировач на националния тим на Украйна Максим Дрозд, висок 208 сантиметра, и досегашният роден национал Мирослав Градинаров (202 сантиметра).

Бургаските волейболисти упражняват на цялостни обороти за новия сезон при домашни условия. Липсват националите Теодор Салпаров, Георги Петров и Добромир Димитров, които се приготвят за европейското състезание, което започва на 12 септември. Към тренировките се причисли младата вяра Денис Карягин. 204-сантиметровият посрещач беше част от националната ни групировка за юноши до 19 години на Световното в Тунис. Там българите заеха влиятелното седмо място.

От 27 до 29 септември волейболистите от Нефтохимик 2010 ще вземат участие на интернационален шампионат в Ниш. Съперници на бургазлии в Сърбия ще бъдат локалните Раднички и Крагуевац, както и гръцкият гранд ПАОК.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР