Националът ни Тодор Неделев се възстановява добре. Той обаче не

...
Националът ни Тодор Неделев се възстановява добре. Той обаче не
Коментари Харесай

Пресаташето на БФС: Тодор Неделев не помни нищо след удара

Националът ни Тодор Неделев се възвръща добре. Той обаче не помни нищо след удара.

Това описа пресаташето на БФС Виктор Игнатов за " Здравей, България " по Нова тв във връзка лекуването на българския национал след тежка злополука в Тбилиси в петък вечерта. Тогава тимът ни попадна в пътен случай и  бе ранен в главата, поради което се наложи да бъде незабавно опериран.

Според Игнатов лекарят, оперирал Тодор, не се ангажира с точни прогнози, само че в случай че проучванията са ок, до 3-4 дни ще е изписан от болница и настанен в хотел. Вероятно до 10-15 дни ще се върне в България.При Неделев в Тбилиси ще останат приятелката му и доктора на националния тим.

" От посолството ни в Грузия ни оказаха цялостна поддръжка. Ударът беше доста мощен - призрачен сън! Все отново тимът излезе и игра мъжки. В петък всичко стана за секунди. Полицейската кола се движеше бързо, нямаше инфо че начело има злополука. Първият автобус приплъзна и съумя да спре, само че вторият водач заби наляво и ни удари там, където седеше Тодор. Ако ударът беше преден, можеше да стане доста ужасно. Трафикът в Грузия е огромен, кара се без доста да се съблюдават разпоредбите ", изясни по Нова тв пресаташето на БФС.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР