Националът ни по бокс в категория до 48 килограма Ергюнал

...
Националът ни по бокс в категория до 48 килограма Ергюнал
Коментари Харесай

Ергюнал Себахтин отпадна на 1/4-финал на Световното по бокс

Националът ни по бокс в категория до 48 кг Ергюнал Себахтин позволи загуба на четвъртфинал на международното състезание по бокс за мъже, което се организира в Ташкент, Узбекистан. 22-годишният боксьор позволи проваляне от грузинеца Сахил Алаквердови със съдийско решение и резултат 5-0 гласа. 

Сребърният медалист от европейско състезание се изправи против любимеца в категорията Алаквердови в дуел реванш сред двамата. Себахтин и Алаквердови играха край на шампионата на Стария континент преди година. 

Алаквердови стартира дуелът по-уверено и по-агресивно и първият рунд бе присъден в негова изгода. Втората част бе по-оспорвана, само че въпреки всичко с 3:2 гласа още веднъж бе гласуван за Себахтин. 

В последната част кърджалията търсеше поврат с всички сили, само че съперникът му пазеше преднината си и разчиташе на накъсвания на играта и клинчове, с цел да изкара Себахтин от ритъма му на бокс. Българинът записа две победи и една загуба на международното в Ташкент.

Днес в четвъртфинали н остава да забележим и Росен Росенов (60 кг.) и Рами Киуан (75 кг.). Битките можете да наблюдавате онлайн по Българска национална телевизия 3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР