Националът ни по баскетбол Георги Боянов също говори след победата

...
Националът ни по баскетбол Георги Боянов също говори след победата
Коментари Харесай

Георги Боянов: Тази победа е за цяла България

Националът ни по баскетбол Георги Боянов също приказва след успеха над Германия в квалификациите за ЕвроБаскет 2025.

" Вижте това което направихме през днешния ден е героизъм. Това което си говорихме в съблекалнята преди мача бе за тотално себераздване, да си оставим сърцето и да играем по-кораво. Чувството какво е? Мисля, че всички сме доста щастливи и може би още не проумяваме какво сме създали. Искам да благодаря на страхотната аудитория, тази победа е за нашата татковина България ". показа той.

" Бях много отчаян, че не можах да оказа помощ против Швеция, само че в главата ми беше да продължа да се боря. Вие виждате в последните години по какъв начин играя, мога да оказа помощ. Винаги давам всичко от себе си. Знаете влезна ли давам всичко от себе си ", добави баскетболистът.

" Срещу Швеция не показахме лицето, което можем. Тези 14 точки не са справедливи. Естествено всички тук имаме положителни качества и капацитет, през днешния ден го показахме, само че предния не. Мисля, че в случай че играем по този метод ще имаме късмет да победим доста тимове. Трябва да продължаваме с този нрав ", приключи Боянов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР