Националът на Франция Оливие Жиру разкри, че всички в тима

...
Националът на Франция Оливие Жиру разкри, че всички в тима
Коментари Харесай

Оливие Жиру: Концентрирани сме да спечелим още един мач

Националът на Франция Оливие Жиру разкри, че всички в отбора са пределно мобилизирани и съсредоточени преди неделния край против Хърватия на Световното състезание в Русия. Две години след загубата от Португалия във финала на домашното Евро 2016, нападателят на Челси призна, че в този момент настройката на „ петлите “ е доста по-различна.

„ Ситуацията в този момент е друга. Когато тогава спечелихме полуфинала с Германия всички изпаднахме в еуфория, до момента в който в този момент след успеха над Белгия всичко бе друго. Наясно сме, че би трябвало да спечелим още един мач и сега сме напълно съсредоточени върху тази задача. Затова и в този момент е по-различно. Изминахме дълъг път, с цел да стигнем дотук и в този момент не желаеме да пропилеем тази опция “, разяснява Жиру.

„ Не можеш да спечелиш международната купа единствено с гений, тъй като той самичък по себе си не е задоволителен. Нужна е доста работа и отдаденост, също по този начин би трябвало да притежаваш психическа резистентност, която е от голямо значение. Ако всеки един е подготвен да се жертва за тима, то тогава в действителност можеш да постигнеш всичко, показа още нападателят, който към момента търси първото си попадение в Русия. Чувствам, че давам всичко за тима и в случай че би трябвало да вкарам първия си гол на Мондиала, то избирам той да падне точно в неделя. Но няма да имам нищо срещу да не вкарам и отново да станем международни първенци “, заключи 31-годишният футболист.
Финалът сред Франция и Хърватия е в неделя, 15 юли, от 18.00 часа на стадион " Лужники " в Москва и ще бъде излъчен директно по стратегия " Хоризонт ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР