Националът на България – Ивайло Чочев е поредният спортист, който

...
Националът на България – Ивайло Чочев е поредният спортист, който
Коментари Харесай

Чочев: Мисля, че наближавам моето завръщане на терена

Националът на България – Ивайло Чочев е следващият състезател, който се включи в #Backstage тренда в Youtube, където известни български спортисти приказват на разнообразни тематики, до момента в който са в изолираност. Играчът на Пескара показа какво е положението му, до момента в който се възвръща от травмата си, какви действия прави за по-бърза рехабилитация, съблюдава ли хранителен режим, обстановката в европейския футбол, националния тим и още забавни тематики.

" Моето положение се усъвършенства след направени 3 интервенции и 1 година отвън терените. Мисля, че приближавам моето завръщане на терена. Имам издадена стратегия от доктора, която би трябвало да извършвам. По две тренировки дневно с уредите у дома и малко импровизация. По-трудно е. Имам потребност от фитнес, от възстановителни центрове ", стартира той.

" В 5 или 6 дни от седмицата се храня здравословно. Позволявам си в 1 ден от седмицата да хапвам по-забранени за нас, спортистите, храни ", продължава Чочев.

" Справям се като всички хора (с изолацията). Седене у дома, четене на книги, гледане на телевизия и сериали. Още повече, че аз имам да упражнявам по 2 пъти дневно и по този начин минава един мой ден ", разкрива българинът.

" Уикенд без футбол не е забавен. На тимовете се отразява от финансова позиция. От позиция на футболистите това спиране ще се отрази физически, тъй като таман бяха набрали инерция, скорост. След 4-5 години няма да се дават сходни огромни суми за футболисти ", добавя полузащитникът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР