Националът на България - Георги Йомов, може да прекрати професионалната

...
Националът на България - Георги Йомов, може да прекрати професионалната
Коментари Харесай

4 години извън футбола грозят Георги Йомов

Националът на България - Георги Йомов, може да приключи професионалната си кариера едвам на 25-годишна възраст, в случай че до 1 септември не откри метод, с цел да изясни позитивната си допинг опитва. Това излиза наяве от регламента на УЕФА против използването на избран вид неразрешени стимуланти.

Крилото на ЦСКА за следващ път тази година попадна в горещи води, откакто през уикенда бе обявено, че той е останал отвън групата за реванша против Базел в баражите за Лигата на конференциите, защото Антидопинговата комисия е разкрила анаболен стероид в кръвта му след изненадващите проби след мача против Македония Гьорче Петров отпреди няколко седмици.

За сходно нарушение се планува до 4 години отнемане от спортни права, само че това време може да бъде кратко, в случай че играчът сътрудничи в разкриването на по-тежко закононарушение.

В случай, че УЕФА спре правата на българина след чуването му, той ще има право да апелира пред Спортния трибунал в Лозана, само че при всички положения няма да има право да играе футбол до края на календарната година.

Припомняме, че през май Георги Йомов и фамилията му бяха забъркани в пукотевица на паркинга на столична бензиностанция. Тогава той бе махленски в няколко лъжесвидетелства, с цел да прикрие татко си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР