Националът Красимир Георгиев и тимът на Порто Робур Коста Бундже

...
Националът Красимир Георгиев и тимът на Порто Робур Коста Бундже
Коментари Харесай

Краси Георгиев и Равена близко до титла в Европа

Националът Красимир Георгиев и отборът на Порто Робур Коста Бундже (Равена) са единствено на крачка от купата в шампионата за Купата на кандидатите. " Червените лъвове " победиха Олимпиакос (Пирея) и Тодор Алексиев с 3:1 (26:24, 23:25, 25:20, 25:23) в българското дерби на финалната фаза на конкуренцията.

Центърът игра устойчиво цялостен мач и осъществя 10 точки (3 блокади). Най-резултатен бе Паул Бухегер с 19 точки (2 блокади), по 13 точки прибавиха Кристиан Поглайен и Никола Марешал. За " черверно-белите " Тодор Алексиев завърши с 13 точки, с толкоз се регистрира и Йерун Раувердинк.

Двубоят-реванш е на 11 април (сряда) в Пирея от 20:30 ч. б.в. За да завоюват купата, Георгиев и съотборниците му би трябвало да завоюват два гейма. От своя страна, с цел да стигне до така наречен " златен гейм " Олимпиакос се нуждае от победа с 3:0 или 3:1 гейма.Краси Георгиев и Равена на крачка от купа в ЕвропаКраси Георгиев и Равена на крачка от купа в ЕвропаКраси Георгиев и Равена на крачка от купа в Европа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР