Националът Иван Турицов даде специално изявление пред клубната медия на

...
Националът Иван Турицов даде специално изявление пред клубната медия на
Коментари Харесай

Иван Турицов: Утре ще покажем, че фенове и отбор сме едно цяло

Националът Иван Турицов даде особено изказване пред клубната медия на ЦСКА.

В него той приказва за отминалите конфликти с Базел, за ситуацията в съблекалнята и ролята на старши треньора Саша Илич за резултатите на тима досега.

Бързоногият десен бранител не пропуща да показа и упованията си за утрешния мач, както и да призове почитателите още веднъж да поддържат отбора по този начин, както единствено те знаят и умеят.

" Доста сложен мач беше против Базел, изключително втория дуел. Не се представихме по най-хубавия метод в Швейцария, може да се каже, че беше и неприятен ден за нас. Просто тимът на Базел игра по-добре. Имахме огромно предпочитание да влезем за трети път в групите, само че може би не ни доближи доза шанс. Но мисля, че дадохме всичко от себе си.
 Джони Велинов: Има нещо, което пречи на ЦСКА да стане първенец, само че повода не е в клуба
Джони Велинов: Има нещо, което пречи на ЦСКА да стане първенец, само че повода не е в клуба

" На " Армията " няма предатели, там играе ЦСКА "

Това не би трябвало да ни се отразява душевен. Ние сме в подобен клуб, който играе на всички фронтове, за всичко, за всяка една купа. Затова не мисля, че това отпадане ще ни се отрази за представянето в българското състезание. Предстоят ни доста значими мачове, които би трябвало да спечелим.

Конкуренцията в шампионата става все по-голяма, от ден на ден тимове се борят за топ класиране, за продобиване на купата. Но това което зависи от нас, изрично декларирам, че ние ще се постараем да го осъществим.

Саша Илич е значителен експерт. Откакто пристигна в тима, мисля че сме доста по-сплотени. Държанието му към всеки един е невроятно. Опитва се да съобщи нещо, което преди нямахме толкоз доста - манталитетът на един първенец. Забавното е, че по време на подготовка, когато се включва да играе с нас, той постоянно дава максимума от себе си, не обича да губи. По този метод той ни демонстрира, че всеки един мач е значим за нас и всякога би трябвало да излизаме за победа.

Мачът на следващия ден е с по-специфичен заряд. Всеки един от футболистите в съблекалнята знае против какъв противник излиза. Говорим си какво би трябвало да вършим и какво ни следва. Но освен поради нас, а и за почитателите сме длъжни в този мач да се раздадем на макс и да оставим сърцата си на терена. "

" Надявам се в понеделник да получим същата поддръжка, както в първия мач против Базел. 15 000 викаха ЦСКА и беше невроятно. Утре се надявам отново да покажем, че почитатели и тим сме едно цяло ", сподели още Иван Турицов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР