Националът Галин Иванов се върна в Славия и подписа договор.

...
Националът Галин Иванов се върна в Славия и подписа договор.
Коментари Харесай

Национал подписа със "Славия"

Националът Галин Иванов се върна в " Славия " и подписа контракт. Той се е споразумял с президента на клуба Венцеслав Стефанов да не му бъдат правени пречки, в случай че получи нова оферта от чужбина. 31-годишният халф се връща при " белите " след 4-месечен престой в унгарския " Халадаш ", само че напусна, откакто тимът изпадна от елитната дивизия.

Към Иванов имаше интерес от други два маджарски клуба - шампиона " Ференцварош " и " Академия Пушкаш ", само че не се стига до съглашение с нито един от двата тима. Стефанов изясни, че договорът с футболиста е неопределен и може да бъде преустановен, когато Иванов изиска.

" Галин доста добре познава тима, а и знае, че в " Славия " ще получи опция за изява, която може да му донесе трансфер. Нашият клуб в никакъв случай не е спирал никого за трансфер и постоянно сме уважавали желанието на футболистите. Освен това Галин е мъдро момче. Не е като някои, които избират хиляда лв. допълнително, само че след това си провалят кариерите ", разяснява Венцеслав Стефанов пред " Спортал ". Той не скри, че опитният халф ще помогне на " Славия " за реализиране на поставената цел - класиране в първата шестица.

Иванов към този момент има два престоя в " Славия " - от 2008 до 2014 година (б.р. - през този интервал той бе преотстъпен първо на немския " Арминия ", а след това на " Литекс " ), както и от 2017 до февруари 2019 година, когато мина в " Халадаш ". Националът обаче е поизостанал в подготовката и по тази причина не попадна в групата за гостуването против " Черно море " довечера.

 

РАВНОСМЕТКА

След като разгласи прехвърлянето на Иванов, Венцеслав Стефанов регистрира със удовлетворение, че към този момент се съблюдава съглашението за феърплей в шампионата. " До момента в шампионата има феърплей. Смятам, че министър председателят Борисов викна притежателите на тези клубове, в наличието на основния прокурор и вътрешния министър, с цел да му подсигуряват, че последователите няма да бъдат употребявани за вандалщини. И това също се съблюдава до този миг - не е имало хулигански изстъпления, което е значимо за публиката. Няма вандали, няма наркомани. Едно време се събирахме единствено футболните хора, обещавахме си феърплей, почтеност, само че някои още на вратата нарушаваха думата и започваха по своя метод ", разяснява Стефанов.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР