Националът Александър Николов беше обявен за Най-полезен играч (MVP) на

...
Националът Александър Николов беше обявен за Най-полезен играч (MVP) на
Коментари Харесай

Алекс Николов MVP на полуфиналите в Италия

Националът Александър Николов беше разгласен за Най-полезен състезател (MVP) на полуфиналите за Скудетото в италианската Суперлига след забележителните си изяви за първенеца Кучине Лубе (Чивитанова) против Алианц (Милано). Алекс Николов изцяло заслужи премията си, откакто бе обявяван за MVP при всяка една победа на Лубе в полуфиналите и приключи с общо 87 точки.
 Силен Матей Казийски с 22 точки, Тренто удари Лубе и Алекс Николов във край №1 в Италия Силен Матей Казийски с 22 точки, Тренто удари Лубе и Алекс Николов във край №1 в Италия
" Златното момче " на Балканите, както назовават младата българска звезда в Италия, ще получи премията си преди домакинския мач №2 от финала против Итас (Тренто) в четвъртък (4 май) от 21,30 часа българско време в зала " Еуросуоле Форум ". Снощи Лубе загуби край №1 като посетител на Тренто с 1:3 гейма и в четвъртък ще търси реванш.
 Любо Ганев за шанса да забележим Матей Казийски и Алекс Николов от едната страна на мрежата Любо Ганев за шанса да забележим Матей Казийски и Алекс Николов от едната страна на мрежата
" Винаги е хубаво за един състезател да получава самопризнания и награди За мен е още по-хубаво, тъй като това е първата ми толкоз значима премия и то в толкоз прекрасен и сложен шампионат като италианската Суперлига. Това сигурно ще бъде тласък в никакъв случай да не спирам да се трудя и да се модернизирам, като стартира още с мач №2 от финала за Скудетото против Тренто. Искаме неотложен реванш пред нашите почитатели ", показа Алекс Николов пред клубния уебсайт на Лубе .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР