Национал по волейбол гушка актриса в басейна. На истинска идилия

...
Национал по волейбол гушка актриса в басейна. На истинска идилия
Коментари Харесай

След тежкия сезон: Сеганов глези актриса на СПА

Национал по волейбол гушка актриса в басейна. На същинска идилия се радват Георги Сеганов и звездата от „ Откраднат живот " и „ Дяволското гърло " Павела Апостолова. 198-саитиметроеият разпределител заведе обичаната си на петзвездна СПА отмора в планината. 

Двамата сами се похвалиха с горещи фрагменти от басейна. Сеганов играе в турския шампионат за отбора на „ Чизре “ (Беледие), само че сезонът към този момент завърши. „ Малка почивка след тежкия сезон ", посочи Георги. „ Ти си в моята кино лента ", написа Павела.

На фрагментите тя сподели страхотни задни елементи в изрязан черен бански. Актрисата несъмнено впечатли с формата, която поддържа. Сеганов не остава по-назад и също демонстрира плочки на корема. Влюбените се отдадоха и на селски туризъм в разложкото село Бойков хълм, където пробваха локална манджа, сварена в гърне. Сеганов даже поигра волейбол с стара жена в двор, написа „ България Днес “.

Георги и Павела са двойка от предишното лято, когато се разкриха на сватбата на различен волейболен национал - Светослав Гоцев и красивата Магдалена. Преди това сексапилната актриса беше първата огромна обич на футболния бранител Валентин Антов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР