Национал и Славия направиха 3:3 в среща от 16-ия кръг

...
Национал и Славия направиха 3:3 в среща от 16-ия кръг
Коментари Харесай

Национал и Славия поделиха точките в голово шоу при 17-годишните

Национал и Славия направиха 3:3 в среща от 16-ия кръг на Елитната група до 17 години. Двубоят бе изпълнен с доста борба и драма в края. 

Гостите влязоха по-добре в мача и се регистрираха с няколко положителни удара, само че в 23-ата минута Национал откри след страхотна офанзива и завършващ изстрел на Йоан Янев. Само 5 минути по-късно Славия съумя да изравни с помощта на Васил Казълджиев, който се възползва от съвършен пас на Кристиян Балов. 

През второто полувреме драмата бе цялостна. Домакините още веднъж поведоха в 55-ата минута, като прецизен за повторно бе Йоан Янев. Той направи страховит рейд и невъзмутимо приключи. 

Гостите върнаха равенството 10 минути по-късно с помощта на появилия се от резерваната пейка Кубрат Комсалов. В продължението на мача още веднъж той даде преднина за Славия, само че в ответната офанзива Национал стигна до точката след надалеч удар от фал на Петър Георгиев. 

Така срещата приключи при резултат 3:3 и двата тима поделиха точките.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР