Натрупаните данни от социологическите проучвания предвещават лоши новини за администрацията

...
Натрупаните данни от социологическите проучвания предвещават лоши новини за администрацията
Коментари Харесай

Рейтингът Байдън падна под 40% за първи път от встъпването му в длъжност

Натрупаните данни от социологическите изследвания предвещават неприятни вести за администрацията на Джо Байдън: делът на одобряващите работата му в Овалния кабинет към този момент е по-нисък от 40% за първи път, откогато е на власт.

Негативните данни бяха оповестени от RealClearPolitics, която предава резултатите от няколко изследвания, в това число извършени от YouGov, Rasmussen, Ipsos, Morning Consult и доста други.

Според обобщението приблизително 54% от американците не утвърждават представянето на Байдън, а единствено 39% от тях поддържат президента.
Конгресмени желаят Байдън да премине тест за когнитивни умения
Група от 38 конгресмени прикани американския презизинт Джо Байдън на премине тест, с цел да се обясни дали има когнитивни нарушавания, съобщ...
Прочети повече
Последният път, когато президентът на Съединени американски щати Джо Байдън се радваше на повече от 50% социална поддръжка, беше при започване на мандата му в Белия дом. Оттогава насам броят на неговите гласове внезапно спадна заради недоволството от изтеглянето от Афганистан, рецесията по границите, внезапно растящата инфлация и доста други неуспехи.

Последният спад в рейтинга на Байдън идва на фона на вътрешнополитическите и външнополитическите проблеми на Съединените щати. У дома 46-ият президент към момента се бори да преодолее бурята от инфлация, възходящите цени на силата и бензина и по-високите цени на наемите.

На международната сцена Вашингтон продължава да се намесва в напрегнатата обстановка към Украйна, заплашвайки с тежки стопански наказания Русия и оглавявайки хорото на обвиняващите Москва, че " струпва войски " на границата със прилежащата страна и се готви да я " нападне ".

Освен напрежението, обвързвано с Украйна, Джо Байдън си навлече отрицателни реакции поради трескавото си евакуиране от Афганистан и рекордния брой мигранти, които се пробват да преминат незаконно южната граница на Съединени американски щати.

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР