Натоварено лято предстои за българските баскетболни съдии и комисари в

...
Натоварено лято предстои за българските баскетболни съдии и комисари в
Коментари Харесай

Българските баскетболни съдии с престижни наряди през лятото

Натоварено лято следва за българските баскетболни съдии и комисари в Европа. Мартин Хорозов и Венцислав Великов ще водят мачове на международните шампионати за младежи и девойки, оповестяват от БФ Баскетбол.

Турнирът при 19-годишните дами ще се организира в Мадрид. Назначение за шампионата от 15 до 23 юли получи българският рефер Венцислав Великов.

Домакин на шампионата при младежите ще бъде Дебрецен (Унгария). Мондиалът ще се състои от 24 юни до 2 юли. За него ФИБА се е доверила на Мартин Хорозов като рефер. Великов ще бъде арбитър и на европейското състезание.

Великов ще бъде съпътстващ арбитър и на националния тим за девойки до 16 години в Дивизия Б в Подгорица. Рефер на този шампионат ще бъде и Серафим Петров.

Великов ще управлява и мачове на европейското състезание за юноши в Дивизия С в Азербайджан.

Мачове на европейските шампионати за момчета до 16 години в Дивизия Б и Дивизия С получи Владимир Занев. Той ще е рефер и на шампионата на девойките в Дивизия Б в София. За Питещ за шампионата на момчетата до 16 години ще пътуват още двама българи - Стефан Стефанов и Орлин Николов като инструктор на реферите. Николов ще бъде комисар на шампионата за девойки до 18 години, Дивизия А в Коня (Турция).

Ангел Иванов ще бъде рефер на шампионата на момчетата до 16 години, Дивизия А в Скопие.

Мартин Хорозов ще пътува за Ниш, където ще бъде арбитър на европейското състезание за юноши до 18 години в Дивизия А.

Ангел Иванов ще бъде съпътстващ рефер на българския тим на шампионата за същата възраст в Дивизия Б в Матошиньош (Португалия).

Елеонора Рангелова ще бъде началник на комисарите на европейското състезание за младежи до 20 години в Крит.

Ангел Иванов ще пътува и с младежите в Скопие, а в Крайова (Румъния( дружно с националния тим за девойки ще отиде Серафим Петров.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР