Натоварен трафик през лятото, особено към морето, но по автогарите

...
Натоварен трафик през лятото, особено към морето, но по автогарите
Коментари Харесай

Автогарите не дават информация за закъсненията

Натоварен трафик през лятото, изключително към морето, само че по автогарите липсва информация за закъсненията на рейсовете. Сайтовете на автогарите не се актуализират. Това сподели инспекция на БНТ в София, Пловдив и Бургас.

На уеб страницата на Централна автогара няма информация за закъсненията на рейсовете.

Почти всеки ден има някой, който закъснява. Закъсняването на рейсовете не е обвързвано действително с някакви заковани часове, това са по някакви справедливи аргументи. Примерно задържане по светофари, натоварване, трафик. От това са закъсняванията, а не от нещо друго, разяснява пред малкия екран Сабина Иванова - чиновник в,,Информация " на Централна автогара, София.

По рейсовете има джипиеси и може да се следи непрестанно къде е рейсът. Ако примерно в този момент влиза в София, ще му би трябвало 20 минути да пристигна до Централна гара. Ако има всеки рейс джипиес и има някаква организация, смисъл някой, който ги управлява и да гледа джипиеса, най-вероятно ще има точна информация, счита пасажер.

Голяма част от хората са на мнение, че уеб сайтът на Централната автогара е задоволително цялостен и прецизен, макар неналичието на информация за забавяне.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР