Натоварен и изпълнен с много надежди и очаквания. Такъв ще

...
Натоварен и изпълнен с много надежди и очаквания. Такъв ще
Коментари Харесай

Шестима българи на ринга на Европейското в Марибор днес

Натоварен и изпълнен с доста очаквания и упования. Такъв ще бъде днешният ден на Европейското състезание по бокс за възпитаници в Марибор, Словения. Цели шестима наши гении ще се качат на кръга, с цел да преследват първи победи в 20-ото издание на шампионата.
Програмата стартира от 16:00 часа, а пръв от националите ни на кръг А ще забележим Георги Гълъбов. В категория до 44 кг той ще срещне Поливиу Кристианос (Кипър). Двубоят е трети в листата. В 12-ия мач Славчо Григоров (46) ще боксира с Графс Путрашефич (Латвия), а в 21-ия дуел Георги Станков (48) ще мери сили с Йован Колиеншич (Черна гора).

На кръг Б също ще се изиграят три мача с българско присъединяване. В шестата среща от програмата Ивайло Колев (50) ще боксира с Павел Душанек (Чехия). В мач №10 Николай Събев (52) ще се изправи против Кристиан Буковски (Словакия), а в 20-ия дуел Иво Димитров (54) ще се сблъска с Недас Гайгалас (Латвия).

Отборите ни са водени от олимпийските първенци Петър Лесов и Стойка Кръстева, както и от Пейчо Багдатов. Участие на шампионата са декларирали общо 385 боксьори от 30 страни. Вчера Николай Карабойков (40) отстъпи с 0:5 гласа на Арон Рак (Германия).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР