Натоварен е трафикът по главен път Е-79 в района на

...
Натоварен е трафикът по главен път Е-79 в района на
Коментари Харесай

Натоварен е трафикът по Е-79 край Симитли в посока София

Натоварен е трафикът по основен път Е-79 в региона на Симитли в последния от трите почивни дни. Много от пътуващите избраха вчерашния ден, с цел да се върнат по домовете си и през днешния ден до огромни тапи не се стигна, съобщи Българска национална телевизия.

В ранния следобяд се ускори прекосяването на коли през детелината, която поема пътникопотока от Банско и Гърция преди началото на Автомагистрала " Струма ".

И от двете дестинации в посока София се образуваха към 3 км опашки от коли преди включването в автомагистралата, а прекосяването ставаше за към 20 минути. Мнозина взеха решение да употребяват и обходния маршрут през Симитли и Железница, с цел да избегнат задръстването.

Сериозно се облекчи трафикът в региона, откакто неотдавна беше пуснат в употреба тунел " Железница " и още към 6 км магистрален път дружно с него. Сега пътуващите изчакват единствено в едно запушване – това сред детелината на Симитли и включването в автомагистрала " Струма ", като секторът е към 500 метра.

В момента тунел " Железница " е отворен за придвижване и в двете направления, без никакви спомагателни ограничавания с изключение на постоянното от 80 км в оборудването.

В региона има засилено полицейско наличие.

Пътни произшествия не са регистрирани.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР