Натоварен до уши, с два камиона багаж, че и пиано

...
Натоварен до уши, с два камиона багаж, че и пиано
Коментари Харесай

Евгени се прибра в Пловдив с два камиона багаж и без Валерия

Натоварен до уши, с два камиона багаж, че и пиано в допълнение, се прибра в родния си Пловдив ергенът Евгени Генчев. Който, за разлика от предшественика си Виктор Стоянов (оженил се наскоро), май ще продължи да е ерген.

Близки до обкръжението на пианиста разкриха, че от месеци той е живеел дружно с Валерия Георгиева най-вече в столицата.

Двамата били наели къща, в която той даже си пренесъл пианото, с цел да може да репетира. Разбира се, за целия харч по къщата е плащала „ свекървата “ Светла Генчева с парите на таткото Танко Генчев.

Знаем, че Евгени е от Пловдив, а Валерия от Плевен. Те си ходеха постоянно на посетители един на различен в родните градове, само че взеха решение да се съберат сред тях – в столицата. Където така и така са разположени множеството от работните им задължения.

Е, към момента не е ясно за какво, само че е явен резултатът – годениците към този момент не са годеници, а сватбата е анулирана. Най-вероятно за различен живот… „ Никой от фамилията на Евгени не харесваше за снаха Валерия и са прави – двамата нямат нищо общо. Може би най-сетне ги е послушал и ще може да си откри своето момиче, че да не се мъчи цялостен живот с несъответствуващата “, разясняват осведомени.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР